Hell Bells

Hells bells is een unieke gokkast! Hells Bells heeft in totaal acht manieren om in te zetten. U kunt hierbij denken aan de inzet van 10, 20, 40, 60, 80, 100, 150 of 200 punten per spin. Daarbij kunt u via het 0/10 spel spelen en daarmee bouwt u punten op, die u vervolgens kunt innen. Als er namelijk drie duiveltjes van dezelfde kleur zijn dan heeft u meteen prijs. De prijzen kunnen hier flink oplopen. Een Mystery kan hier oplopen tot maar liefst 5000 punten, dat vindt u natuurlijk ook de moeite waard? Daarom is Hells bells een gokkast die u niet mag missen.

Het spel bij Hells bells

Bij het basisspel van Hellsbells wordt een inzet van één credit op één rol gehanteerd. Als u voor het vervolgspel kiest, dan kunt u spelen to t maximaal 40 credits. De credits die u heeft gewonnen worden in totaal in acht potten opgeslagen. Als u namelijk over de grens gaat van 200 credits, dan wordt hij leeg gemaakt. Als u meer dan 200 credits heeft bij Hells bells dan hoeft u niet bang te zijn dat deze verloren gaan. U kunt dan namelijk de choose pot kiezen en dan kunt u hem legen.

Basisspel van Hells bells

U beslist zelf met welk spel van Hells bells u gaat starten. Als u het basisspel kiest dan kunt u met één credit spelen en dat is tien eurocent (per draai). Hierbij speelt u met een winlijn en deze ziet u dan over de middelste symbolen lopen. Als u het symbool van de bel heeft of van de duivel, dan verdient u extra punten. Als u een duivel of een bel heeft op de eerste rol wil dat zeggen dat u twee punten krijgt en bij twee duivels of twee bellen op rol één en twee, dan krijgt u vier punten extra. U hoeft hier verder niets voor te doen, let u maar op uw saldo het wordt er allemaal vanzelf bij gezet.

Vervolgspel van Hells bells

Wanneer u het basisspel kent of u wilt liever meteen met het vervolgspel starten, dan kan dat bij Hells bells. De inzet kunt u hier zelf kiezen. U kunt hierbij inzetten met wee punten en bijvoorbeeld drie winlijnen die actief zijn. Maar u kunt ook vier of vijf punten kiezen per draai en dan zijn er vijf horizontale winlijnen voor u actief. Maar u moet er wel op letten dat er bij een inzet van vijf andere prijzen gelden bij de diverse combinaties die u kunt maken. Als u namelijk acht punten per draai in gaat zetten dan telt de rode bel op rol één als joker. Deze mag u dan gebruiken voor het samenstellen van een winnende combinatie. Als u de punten in gaat zetten dan telt de rode bel op rol één en twee als joker. Als u met een inzet van 20 punten gaat spelen, dan worden de bellen als joker gezien, ook de duivel op de eerste rol wordt dan een joker. Bij 40 punten (vier euro per draai), dan zijn de bellen en duivels jokers en dan is de winkans voor u natuurlijk nog veel hoger dan voorheen. U kunt hier dus veel geld verdienen, maar u kunt natuurlijk ook denken ‘ik ga het eerst rustig proberen en ga daarna pas meer geld inzetten’ de keuze is helemaal aan u!

Als u interesse heeft in de Hells bells gokkast, dan kunt u daar nu voor kiezen. Het is een leuke gokkast met veel mogelijkheden die u nu zelf kunt ontdekken. Het gaat er om dat u plezier gaat maken, maar bij de Hells bells heeft u plezier en veel kans om te winnen in één. Spreekt dat u aan? Ervaart u dan nu de mogelijkheden van deze gokkast en u kunt zich hier dag in dag uit mee vermaken. Maar eerst maar eens ontdekken hoeveel geluk u vandaag heeft, als u voor deze gokkast gaat kiezen.

Scroll naar boven