Hotshot

Hotshot is een van de leukste gokkasten die er ooit is gemaakt. Het leukste onderdeel is dat je bij het bovenspel na 3 dezelfde symbolen prijzen kunt schieten.
Speel nu de bekende Hotshot gokkast online! Het is niet meer nodig om naar een gokhal te gaan om deze gokkast te spelen, je speelt hem vanaf nu gewoon online op Hotshot.nl!

De online versie van de Hot Shot werkt precies dezelfde als de kast die je kent uit de gokhallen. Je kunt zowel gratis spelen als voor geld. Speel je voor geld, dan kun je betalen via iDEAL of via de telefoon.

Hieronder kun je direct een gokje wagen. Scroll verder naar beneden voor instructies van de HotShot, en voor meer informatie over de betaalmogelijkheden.

In principe is het basisspel bij hotshot vrij eenvoudig. Deze bestaat uit 3 rollen met daarbij in het midden een enkele winlijn. Bij het bovenspel kan je kiezen om te spelen met een inzet van 5, 10 of 20 credits per druk. Als men flink aan het winnen is dan verdeelt de hotshot gokkast de punten gelijkmatig over een 8 tal potten zodat je flink kunt winnen. Het is ook eenvoudig om te switchen van het bovenspel naar het basisspel en andersom. Dit geld trouwens wel alleen als je minder dan 100 credits op de meters hebt staan. Het leukste onderdeel van de hotshot gokkast is uiteraard: De SCHIET functie! Bij 3 keer dezelfde schiet symbolen kan je als een echte cowboy gaan schieten naar prijzen.

Instructies

De kast heeft twee spellen: het basisspel onder en het bovenspel.

Je start altijd met het basisspel. Je kunt symbolen vasthouden door op de HOLD-knop eronder te drukken. De middelste lijn is de winlijn, maar de kroontjes tellen in het basisspel op alle lijnen. Wanneer je een prijs wint (2 of meer punten), dan kun je de gewonnen punten toevoegen aan je saldo via COLLECT WIN. Je kunt ook de gewonnen punten doorgokken tot maximaal 200 punten, hiervoor gebruik je de GAMBLE-knop. De te winnen prijzen per symbolencombinatie staan boven de rollen.Gewonnen credits gaan naar 1 van de 8 bankmeters. De bankmeters kun je altijd selecteren via de COLLECT-knop, en de credits per meter aan je saldo onder toevoegen.

Bij meer dan 5 punten op je saldo kun je ook het bovenspel spelen: hiervoor klik je op CHOOSE GAME. Je kunt hier spelen met 5,10 of 20 credits per keer. Kies dit aantal met de groene BET 5-10-20 knop. Rechts naast de winlijnen boven zie je de prijzen die je kunt winnen. In het bovenspel zie je de bekende HOT SHOT-symbolen. Het mooie aan deze Hot Shot symbolen is dat als je er 3 op een rij hebt van dezelfde kleur, je op een prijs mag schieten. Afhankelijk van of je 5, 10 of 20 credits per draai speelt, kun je via START een prijs gokken.

Scroll naar boven