Jolly Joker

De gokkast Jolly Joker is een gokkast van Eurocazino. Eurocazino is een van onze grootste partners voor het aanleveren van de bekende gokkasten. Zo zijn op onze website de populairste gokkasten te vinden. De Jolly Joker gokkast is ook zo’n spel die je overal tegenkwam. Het nadeel was ook dat de Jolly Jokker gokkast altijd bezet was omdat het zo veel fun was deze te spelen.
De Jolly Joker heeft een een basisspel en een bovenspel. De inzet waaruit men op de jolly joker kan kiezen is de inzet van 1 in het benedenspel tot 20 in het bovenspel. De hoogste prijs die je via de Jolly Joker kan krijgen is een 200 punten. Als je een prijs krijgt op de jokers dan tellen de joker kris kras door elkaar. Er hoeven dus geen drie jokers op een winlijn achter elkaar te vallen.

Als je op de Jolly Joker een prijs wint dan is er de mogelijkheid om te gokken met dit gewonnen bedrag. Je kan met de kop of munt button gokken en de prijs verdubbelen of verliezen.

Wat erg leuk is aan de Jolly Joker gokkast is dat je je gewonnen punten in een soort van bank kan zetten en dan je gewonnen punten sparen. Deze kun je later inzetten in bijvoorbeeld het bovenspel. Belangrijk: Des te meer punten je hebt gespaard op de spaarbank des te hoger het aantal punten is dat je kan winnen boven. Dit kan zelfs oplopen tot 1000 punten boven. Het bovenspel kan worden geactiveerd als je beneden minimaal 4 punten hebt gespaard of gewonnen.

Scroll naar boven