de lancering van Space Wars 2 Powerpoints van Netent

NetEnt heeft vandaag aangekondigd dat het een nagelbijtende, melkweg stoppende vervolg heeft gelanceerd, Space Wars 2 Powerpoints. Spelers die hielden van de originele Space Wars, zullen genieten van deze nieuwe versie die al hun buitenaardse favorieten terugbrengt – en er een paar nieuwe functies aan toevoegt die hen scherp zullen houden. Elke feature op zich zet spelers een stap voorwaarts naar grote winsten. Met de Column/Row Blaster kunnen spelers iedereen wegknallen die hen in de weg staat. Een horizontale match van 4 symbolen levert dit Blaster-symbool op en verwijdert alle symbolen behalve Wilds en feature-symbolen van de rollen waar de Blaster verschijnt.

high-tech features

Een hele reeks high-tech features kunnen worden geactiveerd in deze high volatility slot en spelers moeten uitkijken naar een groot aantal symbolen zoals Blasters, Zappers, Bombs, Wilds, en win-inducerende combo’s die door de spoelen schieten.

Maar het zijn de Powerpoints™ die de raketbrandstof van deze slot zijn. Elke wedstrijd levert Powerpoints op die worden toegevoegd aan de verzamelmeter bovenin de rollen. Als spelers de meter vullen, gaan ze naar een hoger niveau en verhogen ze hun winstvermenigvuldiger.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven