Fruits4real

Fruits4Real is een nieuwe gokkasten merk waarbij oude fruitautomaten in een nieuw jasje zijn gestoken.

Hieronder hebben wij een collectie van de speelmachines bij Fruits4Real geplaatst, klik op één van de afbeeldingen om het gewenste spel te starten.

Big Timer
Jackpot Timer
RandomRunner
SimplyWild
SIMPLYWILD
Red Hot Active
MagicCircle
Multi Player
Twin Player
Sweet16 Player
SuperJoker
SUPERJOKER
RandomFlashback
TurboplayJackpot F4R

Fruits4Real is een nieuw gokkasten merk van Slotpartners waardoor je dus als Nederlandse speler van alle vertrouwde betaalmethodes gebruik kunt maken zoals iDEAL, SMS bericht, telefoon en Skrill en Neteller.

GENIETEN VAN JACKPOT GOKKASTEN
Naast multi player speelautomaten kun je bij Fruits4real ook genieten van leukste jackpot gokkasten zoals de Jackpot Timer of de nieuwe gokkast Turboplay Jackpot. Deze fruitmachines staan volledig in het teken van de jackpotprijzen waarbij je direct met een klik op de ‘kies spel’ knop de hoogte van jouw inzet kunt bepalen. Probeer de nieuwe jackpot gokkasten anders eens gratis en ervaar zelf hoe leuk het spelen op de fruits4real gokkasten is.

DE BESTE SLOTS SPEEL JE BIJ SLOTPARTNERS
Naast de geheel nieuwe gokkasten lijn van Fruits4Real kun je bij slotpartners ook genieten van andere gokkast merken zoals Nedbet, PowerJackpot, Vip Powerlounge en Classic Jackpot. Zo kunnen zelfs high limit gokkast spelers aan hun trekken komen.

Scroll naar boven