Wheel of Fortune

De Wheel of Fortune gokkast bestaat in principe uit 3 delen. Deze zijn het basisspel, het topspel en dan het bekende Wheel of Fortune spel. Als men begint met spelen dan start automatisch het basisspel. Het basisspel bestaat uit 3 rollen met daarbij een winlijn. Echter het Wheel of Fortune spel symbool telt voor alles en uiteraard kris kras. Er is ook de mogelijkheid om de auto hold functie kunnen de rollen van het basisspel op een combinatie vastgezet worden. Met de reset knop is het mogelijk dat je deze vastgezette rollen weer losmaakt. Je bent dus niet verplicht om deze vastgezet te houden. Het is dus geheel aan de speler zelf welke rollen en combinaties hij wil vastzetten.

Het topspel wordt geactiveerd als je in het basisspel 4 punten of meer hebt en dan kan je bovenin gaan spelen. Het bovenspel verbruikt 4 of 8 punten per keer. Wanneer men met 4 punten per druk speelt dan worden de eerste drie rijen geactiveerd. Als je kiest om met 8 punten te spelen dan worden alle vier de rijen geactiveerd met dus meer winkansen. Het bovenspel bestaat daarom ook ui een aantal van zeven lijnen. Ben je klaar met het bovenspel dan is het ook mogelijk om de punten naar beneden te halen en weer verder te spelen in het basisspel.

Het mooiste van de kast, de naam geeft het al aan dat is het “ Wheel of Fortune” spel!In het bovenspel komt soms het symbool “W” naar voren. Elke druk wanneer er een symbool verschijnt op de middelste winlijn dan wordt dit symbool bewaard! Na 6 bewaarde symbolen dan wordt het Wheel of Fortune game actief! Nu begint het grote rad bovenin te draaien. Met de stopknop kan je verschillende prijzen krijgen tot meer dan 400 punten! Hou er rekening mee dat de maximale prijs bovenin een 1500 punten is!

Scroll naar boven