Mega Moolah Godin

Isis, de Egyptische Godin van moederschap en vruchtbaarheid, is terug in Microgaming’s Mega Moolah Goddess. En deze keer wordt ze vergezeld door 4 Progressieve Jackpots. Doe mee en speel voor schatten die je stoutste dromen te boven gaan.

Mega Moolah Godin: de specificaties
Mega Moolah Goddess is een 5-reel, 3-rij, 25-betaallijn Progressieve Jackpot slot. Inzetten beginnen bij €/$0,25 en lopen op tot €/$25 per draai. Deze hoog-volatiele slot heeft een RTP van 93.3%. Het maximum dat u kunt winnen zonder de Jackpot is 3.612x uw inzet per draai. We zullen een kijkje nemen naar de waarde van de 4 Progressieve Jackpots een beetje verder op deze pagina.

Mega Moolah Godin: eerste blik
Het bekende oude Egyptische concept is duidelijk aanwezig met alle traditionele ingrediënten die je zou verwachten. De 9-A Card Royals zijn aan de onderkant van de uitbetalingsschaal. Aan de bovenkant vind je een Sarcophagus, een gebloemd tapijt, gouden vleugels van Isis en de gevleugelde zon. Het symbool dat het meest uitbetaalt, het Oog van Horus, betaalt 80x uw inzet uit voor een rij van 5.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven