Mega Moolah

Mega Moolah. Moeten we nog meer zeggen? Het is niet nodig om deze slot voor te stellen – het is tenslotte misschien wel de beroemdste progressieve jackpot ooit, van een van de grootste spelaanbieders die er zijn.

Hoewel je op het eerste gezicht zou kunnen denken dat de enige echt goede kwaliteit van deze slot de indrukwekkende mega jackpot zou zijn, laat je niet misleiden door de schijn. Het is waar dat de graphics niet de beste zijn die we ooit hebben gezien; grappige tekeningen met weinig animaties. Maar de soundtrack creëert een jungle ambiance, discreet en vloeiend terwijl het toch de sfeer versterkt. Het geluid van de draaiende rollen is niet agressief; de dierengeluiden zijn volledig relevant voor het thema; en de gratis spins muziek is behoorlijk aanstekelijk. In dit spel zult u noch geïrriteerd, noch gebiologeerd raken door het geluid en het grafische ontwerp. In plaats daarvan zult u gefocust zijn op één ding: de gameplay.

Het belangrijkste geheim van deze slot is dat je portemonnee niet leeg wil raken. Je speelt, je geniet van de features, en je geld is er nog steeds. Je kunt inzetten zoals je wilt, en je zult misschien zelfs verrast zijn dat het niet zo zeldzaam is om toegang te krijgen tot de wiel-features, die je de kans geven om een van de vier jackpots te winnen.

Mega Moolah prijzen

The Mega Jackpot – minimum 1,000,000 Euros
The Major Jackpot – usually falls between 25,000 – 45,000 Euros
The Minor Jackpot – usually falls around 100 – 150 Euros

Scroll naar boven