Netent brengt nieuwe Aloha kerstmis slot uit

NetEnt heeft een echte kerstlot uitgebracht. Het is een make-over van zijn grootste hits Aloha slot! Aloha! Christmas is een 6-reel, 6-rijige videoslot met de beroemde Cluster Pay en Sticky Re-spins machine, samen met nieuwe Mystery en Multiplier Wild symbolen die extra opwinding brengen in het hoofdspel.

Bonusronde tiki bar

De slot heeft een hoog winstpotentieel door de bonusrondes. Tiki Bar Free Spins en Tiki Bar Max Free Spins die de originele gameplay aanvullen met extra actie en prijzen.

De win kans is 96% van Aloha! Christmas. Het biedt spelers de kans om deze winter te ontsnappen aan de kou, voor een avontuur vol met mogelijkheden voor gokkasten tegen de zanderige kusten van Hawaï.

“Aloha! Cluster Pays™ staat hoog aangeschreven in de hall of fame van Netent en biedt de perfecte setting om een kersttitel te creëren. Door de geliefde eigenschappen van het origineel te combineren met enkele twinkelende wendingen en een verhoogd uitbetalingspotentieel, verwacht Netent Aloha! Kerstmis™ een echte traktatie zal zijn voor spelers in de aanloop naar de kerstvakantie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven