Bloodsuckers

Blood Suckers is een van de spannendste gokkasten die we kennen. Bij Blood Suckers draait alles om de engste monsters en vampieren. Het is bij Blood Suckers de bedoeling dat u zoveel mogelijk juiste combinaties met met deze enge monsters en vampieren. De echte Halloween gokkast is zowel tijdens als buiten Halloween de moeite waar om te bespelen.

BloodsuckersEr zijn vijf verschillende rollen naast elkaar. De combinaties die hiermee in beeld komen verzorgen het spel. U kunt bij deze gokkast of fruitautomaat 1 tot 25 winlijnen selecteren. Per winlijn kunt u zelf bepalen welke inzet er achter de winlijn zit. Hoe meer u inzet op zoveel mogelijk winlijnen, hoe meer u kunt winnen. Kiest u ervoor om voor een klein bedrag op weinig winlijnen te spelen? Ook dat is mogelijk.

De grafische effecten en geluiden van dit spel zijn op het niveau van vandaag de dag. De kans is groot dat u met een spel te maken krijgt dat u nog nooit eerder zo hebt ervaren. Naast het winnen van euro’s is het spel op zich al een hele beleving.

Om dit spel uit te proberen kunt u het best even het bovenstaande spelen. Het spelen van dit spel is kosteloos en dan ook zeker eens het proberen waard. U kunt na het laden van dit spel direct gaan spelen. Bevalt het spel? Dan kun u voor de echte euro’s gaan spelen.

Speel op de Bloodsuckers gokkast. Deze fruitautomaat is gratis of voor echt geld met € 100 bonus te spelen. Of speel een van de 100 andere gokkasten.

Scroll naar boven