Boom Brothers

Boom Brothers is een van de spannendste gokkasten die we kennen. Bij Boom Brothers draait alles om de engste monsters en vampieren. Het is bij Boom Brothers de bedoeling dat u zoveel mogelijk juiste combinaties met met deze enge monsters en vampieren. De echte Halloween gokkast is zowel tijdens als buiten Halloween de moeite waar om te bespelen.

Boom BrothersEr zijn vijf verschillende rollen naast elkaar. De combinaties die hiermee in beeld komen verzorgen het spel. U kunt bij deze gokkast of fruitautomaat 1 tot 25 winlijnen selecteren. Per winlijn kunt u zelf bepalen welke inzet er achter de winlijn zit. Hoe meer u inzet op zoveel mogelijk winlijnen, hoe meer u kunt winnen. Kiest u ervoor om voor een klein bedrag op weinig winlijnen te spelen? Ook dat is mogelijk.

De grafische effecten en geluiden van dit spel zijn op het niveau van vandaag de dag. De kans is groot dat u met een spel te maken krijgt dat u nog nooit eerder zo hebt ervaren. Naast het winnen van euro’s is het spel op zich al een hele beleving.

Scroll naar boven