Dead or Alive

De Dead or Alive gokkast, dood of levend gokkast zal u in het Nederlands zeggen is een gokkast die een fraaie vorm van amusement combineert met mooie te winnen prijzen. Deze gokkast heeft op een slimme manier ingezet op het aantal winlijnen waarop gespeeld kan worden. U kunt bij Dead or Alive dan ook spelen op bijna 300 verschillende lijnen tegelijk. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat het op deze manier nauwelijks duidelijk is op welke u lijnen u precies inzet. De verassing bij het inzetten op zoveel winlijnen is dan ook niet of u wint, maar hoe vaak u wint. Wanneer er meer wordt gewonnen dan verloren speelt u natuurlijk winstgevend.

Dead or AliveDe Dead or Alive gokkast is te bespelen vanaf 10 cent per speelronde. Uiteindelijk kunt u ervoor kiezen om tot 12,50 per inzetronde in te zetten. Hoe meer hoe inzet hoe meer er uiteindelijk kan worden gewonnen. U kunt naderhand van u budget echter zelf bepalen voor hoeveel euro u wilt spelen. Het is verstandig om van te voren af te spreken met uzelf hoeveel u ongeveer wilt inzetten en naderhand daarvan u spel tactieken te bedenken. Wilt u Dead or Alive eerst even uitproberen? Dat is geen probleem.

In het bovenstaande voorbeeld bieden wij u de gelegenheid om deze gokkast uit te proberen. Door gebruik te maken van oefengeld hoeft u nog niet voor echt geld te spelen en ervaart vanzelf of deze gokkast iets voor u is of niet.

Scroll naar boven