Dragon Island

Dragon Island is een gokkast die u even helemaal meeneemt in een andere wereld. Deze fruitautomaat is namelijk zo gemaakt dat u zich echt even in een fantasiewereld waant en volledig kunt genieten van het spelplezier dat Dragon Island met zich meebrengt.

Deze gokkast is niet een van de vele standaardDragon Island gokkasten. Met Dragon Island krijgt u echt een volledig nieuwe speelervaring als dat u gewend bent.

Bij deze fruitautomaat zit een fantastische bonusoptie aangesloten. Met deze fruitautomaat is het namelijk mogelijk om een bonusoptie in te schakelen waarbij de verschillende combinaties van de symbolen allebei de kanten opwerken. De kans is 2 keer zo groot dat u wat wint en werkt twee kanten op waardoor u gemakkelijk kunt profiteren van betere winsten.

Dragon Island is dus niet alleen een fijne vorm van amusement maar kan u op sommige momenten ook nog best eens wat extra euro’s opleveren. Om te starten met deze fruitautomaat of een van de andere fruitautomaten wilt bespelen is het nodig om u bij Netent aan te melden. Bij Netent wordt het namelijk mogelijk om te spelen op vele gokkasten waardoor het mogelijk wordt om op niet alleen op de Dragon Island kast te spelen maar ook op vele andere gokkasten.

Scroll naar boven