Egyptian Heroes

De oude tijden herleven: Egyptian Heroes. Bij Egyptian Heroes wordt u met het spelen op deze gokkast in een keer enkele duizenden jaren terug in de tijd gebracht. Deze fruitautomaat is er namelijk op gefocust om u kennis te laten maken met het oud Egypte.

Egyptian HeroesBij deze fruitautomaat hebben we net als bij vele anderen gokkasten te maken met bonusspelen. Bij deze gokkast is er een gouden winlijn in het spel. Met deze gouden winlijn heeft u de kans om in een keer te maken te krijgen met een gouden vermenigvuldiger. De gouden vermenigvuldiger laat u winsten in een keer flink toenemen. Op deze manier is de kans veel groter dat u wint.

Naast de leuke ambiance die deze gokkast te bieden heeft, heeft u dus ook te maken met de mogelijkheid tot grote winsten en dat is wellicht een stuk interessanter. De bonus bij Egyptian Heroes is namelijk vele malen groter dan u gewend bent van andere gokkasten.

Door verschillende bedragen in te zetten kunnen er met deze fruitautomaat winsten geboekt worden van enkele tienduizenden euros of meer. Dit is echter even afhankelijk van het bedrag dat u inzet. Het is namelijk ook al mogelijk om voor relatief kleine bedragen te spelen. Egyptian Heroes is daardoor ook voor de wat kleinere spelers een interessant en leuk spel. Wij zijn van mening dat deze kast dan ook echt eens bekeken moet worden door de echte liefhebber, in onze ogen is dit echt de moeite waard.

Scroll naar boven