Fishy Fortune

Bij de Fishy Fortune gokkast krijgen we te maken met een gokkast die werkt met een progressieve jackpot. Een progressieve jackpot staat voor een gokkast die werkt met een prijzenpot die continu blijft oplopen. Deze jackpot loopt soms op tot 200.000 euro of zelfs meer! Het behalen van dit hoge bedrag is mogelijk doordat er verschillende gokkasten aangesloten zin op een grote prijzenpot en de uit te keren prijzenpotten dus veel groter kunnen zijn dan we dat zien bij de normale casino’s.

Fishy FortuneWanneer u houdt van vissen en fortuinen is deze gokkast echt iets voor u. Deze gokkast combineert deze twee namelijk op een leuke manier. De onderwaterwereld wordt binnen deze gokkasten samengevoegd met een gokkast. De prijzen die uitgekeerd worden door de Fishy Fortune zijn relatief hoog te noemen. Door een simpele spin aan de automaat kunt u namelijk al enorme prijzen winnen.

Houdt u ervan om de hengel eens uit te gooien en een flinke vis te vangen dan is dit spel wellicht wel iets voor u. De werking van dit spel is krachtig en doeltreffend u begrijpt direct hoe het werkt en hoe u welke instellingen kunt veranderen. Wanneer u het verstandig lijkt om dit spel eens uit te proberen kunt u dit in het bovenstaande voorbeeld uitproberen. Constateert u dat het wel leuk zou kunnen zijn om dit spel voor echt geld te spelen? Dan kunt u direct doorklikken.

Scroll naar boven