Flowers

De winkansen bij de Flowers gokkast zijn vele malen hoger dan bij andere gokkasten of fruitautomaten. Met deze fruitautomaat hebben we namelijk niet te maken met 1 winlijn en vijf rollen, maar met meerdere rollen. Er zijn bij het spel Flowers dan ook vele extra combinaties mogelijk dan bij de gebruikelijke fruitautomaten. Wanneer u kennis maakt met dit spel begrijpt u direct waar wij het over hebben.

FlowersHet thema bij deze fruitautomaat is zoals u vast al deed vermoeden; bloemen. Deze fruitautomaat is dan ook versierd met mooie grafische tekeningen, dat maakt het spel al snel een stukaantrekkelijker dan bij de gangbare gokkasten.

Wanneer u de juiste combinatie weet te creëren komt u in een bonusspel terecht. Wanneer u in een bonusspel terecht komt zijn de te winnen bedragen vele malen hoger dan u gewend bent. Bij de fruitautomaat Flowers krijgt u dan ook snel te maken met bonussen van 3 keer of meer de inzet. Doordat deze te winnen bedragen zo aantrekkelijk zijn en het spel er grafisch heel mooi uitziet is dit spel dan ook niet voor niets zeer succesvol te noemen. Flowers wordt over heel de wereld gespeeld.

Om kennis te maken met dit spel nodigen wij u graag uit om op de omliggende links te klikken. Zo komt u direct terecht op de website waar u dit spel kunt spelen.

Scroll naar boven