Fortune Teller

Fortune Teller is een gokkast waarmee u mogelijk ook fortuinen kunt winnen. De uitbetalingen zijn bij deze gokkast namelijk relatief hoog te noemen en zijn waarschijnlijk een stuk hoger dan u gewend bent. De Fortune Teller neemt u mee naar de wereld van de waarzegster en zigeuners. Het gehele thema is op deze wereld, die u waarschijnlijk niet kent ingericht. In eerste instantie zult u te maken krijgen met een concept waarvan u helemaal niet gewend bent om deze te bespelen. Uiteindelijk zult u echter ervaren dat dit toch wel een leuke twist aan het spel meegeeft.

Fortune TellerDeze gokkast is net even anders dan anders. En verandering van spijs kan nooit kwaad. Door deze gokkast een uit te proberen krijgt u niet alleen te maken met leuke prijzen, u krijgt door het spelen van dit spel een totale spelbeleving. De gebruiksvriendelijkheid van dit spel wordt namelijk op een slimme manier gecombineerd met mooie afbeeldingen en onverwachte geluiden.

De Fortune Teller verspelt u een fortuin te verdienen. Of dit daadwerkelijk uitkomt, is natuurlijk nog maar de vraag. Wel kan ik u vertellen dat er vele verschillende manieren zijn waarop u prijzen binnen dit spel kunt winnen. Door een aantal keer te draaien kan het dan ook bijna niet anders dat er een mooie prijs uit de gokkast komt rollen. De Fortune Teller kan gratis worden uitgeprobeerd. Door op het bovenstaande voorbeeld te klikken kunt u direct al spelen voor oefengeld. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de praktische werking van Fortune Teller.

Scroll naar boven