Ghost pirates

De Ghost Pirates gokkast is een gokkast die de ruimte geeft voor mensen die geïnteresseerd zijn in het piraten thema. Deze mooie nieuwe gokkast geeft een mooie weergave van het piraten thema. Naast dat het piraten thema mooi in uitvoering is gebracht is het ook nog eens een gokkast die leuke prijzen kan opleveren.

Ghost PiratesDeze gokkast biedt 5 verschillende rollen naast elkaar. De combinaties die met de 5 rollen gemaakt worden, laten zien welke prijzen er worden gewonnen. Bij het maken van de juiste combinaties kunnen de uitgekeerde prijzen oplopen tot enkele tienduizenden euro’s. Nadat u de juiste combinaties heeft gemaakt in het basisspel krijgt u namelijk de kans om u winsten veel groter te maken in de verschillende bonusspellen.

Bij de meeste gokkasten is het belangrijk dat er zowel aandacht wordt besteedt aan de bedragen die kunnen worden gewonnen als het uiterlijk en de beleving van het spel. Bij de gokkast Ghost Pirates komen deze beide op een mooie manier in uitvoering. Netent komt in zijn serie gokkasten met de Ghost Pirates gokkast dan ook echt met een vernieuwend concept wat zeker de moeite waard is om eens te bespelen.

Scroll naar boven