Golden Shamrock

De Golden Shamrock gokkast is een gokkast met het populaire Ierse kabouter thema. Deze Ierse kabouter is een echt fenomeen in Ierland waardoor deze kast dan ook niet voor niets dit thema draagt. Wie dit thema aanspreekt en de Ierse kabouter wel een grappige kabouter vindt is de Golden Shamrock niet alleen een leuk spel. De Golden Shamrock is mogelijk zelfs een winstgevend spel.

Golden ShamrockDeze gokkast biedt vele winkansen aan de speler. Het is dan ook zeker niet verwonderlijk dat deze gokkast bij vele spelers zo geliefd is. Bij de gokkast staat naast de Ierse kabouter ook het bekende klavertje vier centraal. De meest winstgevende iconen in het spel vormen dan ook deze klavertjes. Het leuke aan deze kast is dan ook dat dit thema volledig wordt doorgetrokken en hem niet alleen in de symbolen zit.

Naast de klavertjes vier zijn er ook vele andere iconen die euro’s op kunnen leveren. Denk dan vooral aan de azen, koningen en vrouwen die we ook terugzien bij een normaal kaartspel. Binnen deze gokkast kun u zelf aangeven met welke winlijnen u wilt spelen. U geeft ook zelf aan hoeveel euro’s u inzet. Deze worden omgerekend in credits, uiteindelijk is het dan ook mogelijk om voor enkele centen per speelronde te spelen. Ontdek dit spel direct door de bovenstaande demonstratie uit te proberen. Hier wordt direct duidelijk of dit spel iets voor u is en of het u lijkt om dit voor echte euro’s te spelen.

Scroll naar boven