Groovy Sixties

De Groovy Sixties gokkast brengt u even helemaal terug in de jaren zestig. Het jaren zestig thema is in deze gokkast helemaal doorgevoerd. Door dit thema in de gehele game door te voeren krijgt u een duidelijk idee van de jaren zestig en weet u even precies weer hoe het er aan toe ging. De Groovy Sixties gokkast werkt gelukkig een stuk beter dan de gokkast van destijds. Deze moderne gokkast in zijn oude jasje is namelijk helemaal gemaakt op de eisen die we vandaag de dag mogen eisen. De Groovy Sixties keert leuke prijzen uit bij het maken van de juiste combinaties. Door de goede combinaties te maken kunt u dan ook gemakkelijk leuke prijzen winnen, hier zijn helemaal geen moeilijke trucjes voor nodig. Met het nodige geluk kan deze gokkast u al heel leuke prijzen uitkeren.

Groovy SixtiesDeze gokkast biedt u op 40 winlijnen de kans om geld in te zetten. Op deze manier kan er op 40 manieren geld worden uitgekeerd. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om op iets minder winlijnen te spelen. De inzetten kunt u zelf betalen deze variëren van 1 cent tot enkele tientallen euro’s per spin.

De Groovy Sixties is door deze manier van spelen volledig toegerust op de eisen die de spelers van vandaag de dag zullen stellen aan deze gokkasten. Het stukje spanning en amusement maken deze gokkast tot een mooie apparaat waar iedereen graag een gokje op zou wagen. Veel plezier en succes op de Groovy Sixties. Wanneer u voor oefengeld wilt spelen kunt u de kast in het bovenstaande voorbeeld direct en gratis uitproberen.

Scroll naar boven