Hall of Gods

Hall of Gods is een gokkast die verbonden zit aan de progressieve jackpot. Dit zegt niet heel veel over het spel zelf maar meer over het aantal euro´s dat u uiteindelijk door het spelen van dit spel kunt winnen. Door de juiste combinaties te maken kunt u uiteindelijk namelijk kans maken op de progressieve jackpot die garant staat voor prijzen die vele hoger zijn dan u normaal gewend bent.

Hall of GodsEen progressieve jackpot is een jackpot die steeds hoger een hoger wordt en als snel tot vele tonnen kan oplopen. Deze jackpot is verbonden aan verschillende soorten gokkasten waardoor de kans op grote prijzen hoger is.

Hall of Gods is een gokkast die beschikt over 5 verschillende rollen en eigenlijk lijkt op de klassieke fruitautomaat, maar dan in het jasje van de Griekse goden is gestoken. Wanneer u interesse hebt in dit spel kunt u dit hierboven direct uitproberen. Door op deze manier kennis te maken met dit spel weet u namelijk ongeveer wat u te wachten staat zonder dat u daadwerkelijk geld heeft geïnvesteerd in dit spel. De verschillende geluidseffecten en grafische tekeningen zullen het spel een stuk leuker en interessanter maken dan de conventionele gokkasten. Dat zult u waarschijnlijk al vrij snel merken door deze kast gewoon eens uit te proberen. Om precies te ervaren waar ik het over heb raad ik u aan direct een kijkje te nemen.

Scroll naar top