Icy Wonders

Icy Wonders is een gokkast die zeer gebruiksvriendelijk en fijn is om te bespelen. Bij deze gokkast wordt hele ijzige thema in het spel doorgetrokken. Er zijn in dit spel dan ook iglo’s en pinguïns te zijn. Deze elementen maken het spel grafisch heel interessant en fleuren het spel echt op. Naast deze afwijkende elementen is Icy Wonders verder te vergelijken met de meer bekende elementen die we ook terug zien in de andere gokkasten. Zo draaien er 5 rollen tegelijk wanneer u een speelronde ingang zet en kunt u op vele winlijnen tegelijk inzetten.

Icy WondersDoor op vele verschillende winlijnen gelijk een bedrag in te zetten kun u op een gemakkelijke manier bepalen hoeveel geld er wordt gespendeerd aan de gokkast. En vooral hoeveel geld u per speelronde aan de gokkast wilt spenderen. Het is namelijk nogal afhankelijk van hoe wilt spelen welke inzetten gewenst zijn. De ene speler doet liever heel lang met een tientje terwijl de andere speler liever kort speelt met zijn gehele tegoed. Icy Wonders speelt hier als gokkast goed op in zo kunt u deze zaken zelf instellen en precies bepalen hoeveel u wanneer inzet.

Om Icy Wonders uit te proberen. Kunt u deze gokkast het beste niet direct voor echt spelen. Door het bovenstaande voorbeeld aan te klikken kunt u namelijk op een gratis manier ervaren hoe het is om op deze gokkast te spelen. Wanneer het iets voor u is kunt u vervolgens voor echt geld gaan spelen.

Scroll naar boven