Jack Hammer

De Jack Hammer gokkast is een echt vernieuwend concept. Aan deze gokkast zit namelijk een heel vernieuwend concept gekoppeld dat het gokken op de kast net even wat ander dan anders maakt.

Jack HammerBinnen dit spel kunt u op verschillende manieren invullen wat voor u de meest fijne inzet is om mee te spelen. De mogelijke opties die hierin voor u klaar zijn naar eigen wens in te vullen en te bedenken.

De winsten die gemaakt worden met de Jack Hammer kunnen op sommige momenten gemakkelijk vermenigvuldigd worden met 3. De zogenaamde ‘Sticky wins’ maken dit immers nodig. Deze nieuwe optie is nog niet eerder vertoond bij andere soortgelijke gokkasten. Het is dan ook heel prettig om een kennis te maken met een heel andere concept dan u waarschijnlijk gewend bent. Ook de Jack Hammer gokkast is net als vele andere moderne gokkasten en kans met vele winlijnen en rollen. De hoeveelheid aan te creëren combinaties is hierdoor de laatste jaren enorm toegenomen. Het is door het maken van meerdere verschillende combinaties ook mogelijk om hogere bedragen te winnen. Naast dat het bespelen van deze gokkast plezier op kan leveren is het ook nog eens mogelijk om leuke prijzen te winnen.

Door de vele mogelijke combinaties kunt u met deze gokkast duizenden tot tienduizenden euro’s winnen. Natuurlijk is het ook mogelijk om kleinere bedragen te winnen. En deze afwisseling is precies wat het zo leuk houdt.

Scroll naar boven