Jacks or Better

Het spel Jacks or Better is een gokspel waarmee u poker kunt spelen en dan niet zoals op vele pokersites tegen andere pokerspelers, maar tegen de computer.

Jacks or BetterVideopoker is de geautomatiseerde variant op het Hold ‘em poker. U kunt dit spel dus altijd spelen, ook als er geen echte tegenstanders aanwezig zijn. In tegenstelling tot de meeste vormen van poker wordt er alleen op en tegen de computer gespeeld. Ook de manier van winnen wijkt af van die van normaal poker. U krijgt uitbetaalt naar behaalde handwaarde. Heeft u slechts een paartje dan krijgt u de laagste uitbetaling. Behaalt u echter een Royal Flush dan kunt u de vakantie alvast gaan boeken want deze zal het meeste geld opleveren en valt dus ook bijna nooit, net zoals bij het normale spel. Bij Video poker heeft u een vaste inzet per ronde. U kunt dus niet, zoals bij het normale poker, all-in gaan. Ook bluffen behoort bij de video-variant niet tot de mogelijkheden. U zou videopoker het beste kunnen vergelijken met een gokkast, echter eentje waarbij u iets meer invloed op de uitkomst lijkt te kunnen uitoefenen en waarbij er meer spel in de gokkast aanwezig is.

Special Handen
Naast de normale handen bestaan er speciale handen bij Jacks or Better. Simpelweg: als u een boer, vrouw, koning of aas heeft liggen dan verdient u alsnog geld met deze hand. Zelfs als u maar 1 boer heeft. Het spel heet dan ook niet voor niets ‘Boeren of Hoger’.

Hoog uitbetalingspercentage
Het uitbetalingspercentage van dit spel kan oplopen tot 99.56%. Dit is absoluut een van de beste, zo niet het beste, percentages van alle gokkasten. Dit komt mede doordat er een grote portie behendigheid komt kijken bij het spel.

Scroll naar boven