Mega Fortune

Mega Fortune is een gokkast waarbij gespeeld wordt voor een progressieve jackpot. Bij een progressieve jackpot is de kans vele malen groter dat u grotere prijzen wint. Mega Fortune zit namelijk met meerdere gokkasten verbonden aan een grote prijzenpot die steeds verder oploopt. De spanning die deze steeds groter wordende jackpot met zich meeneemt maakt het bespelen van deze gokkast extra interessant, maar is zeker niet het enige dat deze te bieden heeft. Naast een mega fortuin kunt u namelijk ook een hoop plezier aan dit spel beleven en ook dat is super belangrijk.

Mega FortuneBij Mega Fortune lijkt het thema volledig gefocust te zijn op het behalen van een groot fortuin. Dit spel is namelijk versierd met mooie juwelen en dure auto’s. De naam komt dan ook geheel tot zijn recht en geeft precies de inhoud van deze gokkast weer.

Bij deze gokkast staan 5 verschillende rollen op een rij. Met de roller zijn vele verschillende wincombinaties te maken. Bij het maken van de juiste combinaties kunt u al vrij snel behoorlijk in de prijzen vallen. Het sfeertje en de spanning die hiermee gepaard gaan maakt het spel helemaal af. Op de gokkast van Mega Fortune kunt u er dan ook volledig voorgaan en u heerlijk ontspannen. Om kennis te maken met het mega fortuin kunt u dit spel in de bovenstaande demo direct even uitproberen. Spreekt het u aan? Dan kunt u dit spel voor echte euro’s gaan spelen.

Speel op de Mega Fortune gokkast.

Scroll naar boven