Mythic Maiden

Mythic Maiden is een gokkast met 5 verschillende rollen en 30 winlijnen. Deze fruitautomaat heeft verschillende bonusrondes waarin freespins gemaakt kunnen worden. U kunt ervan uitgaan dat Mythic Maiden een van de gokkasten is waarmee de te winnen euro’s flink oplopen. De te winnen euro’s lopen namelijk aardig op dankzij de mulitplier bonussen.

Mythic MaidenMythic Maiden is een gokspel waarbij de doodskist af en toe wordt geopend. Wanneer deze doodskist wordt geopend vuurt deze doodskist verschillende bonussen af waardoor de winkansen flink oplopen en de bonussen al snel binnen stromen.

Deze fruitautomaat is een van de fruitautomaten waarmee het mogelijk is om al vanaf hele kleine inzetten te spelen. Door met kleine inzetten te spellen blijft deze gokkast heel spannend en leuk en bent u er nauwelijks euro’s aan kwijt. Deze kast is namelijk al te bespelen vanaf enkele centen inzet per speelronde. Naast de kleine inzetten kunt u echter ook kiezen voor de wat grotere inzetten, zo bepaalt u zelf hoeveel geld u inzet en aan hoeveel speelrondes u meedoet.

Scroll naar boven