Piggy Riches

Bij de gokkast Piggy Riches draait het om pure rijkdom. Het goede varkentje zal u direct de meeste euro’s op leveren. Deze gokkast heeft een zeer luxe uitstraling. Deze inzet kan per speelronde opgeschroefd worden tot 75 euro. Er kan echter ook al vanaf 1 cent ingezet worden. Deze gokkast is dan ook zowel voor de kleine als de wat grotere spelers een groot succes.

Piggy RichesBij Piggy Riches is het mogelijk om vele bonusspelletjes en free spins te winnen. Door de juiste figuren op een rij te krijgen kunt u dan ook gemakkelijk vele extra euro’s winnen. Naast dat er met deze gokkast vele tienduizenden euro’s kunnen worden gewonnen is het ook een hele mooie kast. De grafische tekeningen en geluiden fleuren deze gokkast op. Het Piggy Riches thema wordt dan ook volledig doorgevoerd en maakt zijn naam helemaal waar.

De Piggy Riches gokkast wordt gespeeld met 5 verschillende rollen. Door deze 5 rollen kan er geld ingezet worden op 15 verschillende winlijnen. Dit betekent dat u eigenlijk 15 verschillende potjes tegelijk speelt. Om Piggy Riches eens uit te proberen kunt u het beste de bovenstaande gokkast aanklikken zo ervaart u direct de werking van deze kast. Wanneer u dit bevalt kunt u voor de echte euro’s gaan spelen.

Scroll naar boven