Relic Raiders

De Relic Raiders gokkast is een kast met enorm veel winlijnen. Het voordeel van vele winlijnen zijn de stijgende winkansen. Bij deze gokkast is er namelijk de mogelijkheid om op wel 50 winlijnen in te zetten. Het is zeer aangenaam op vele winlijnen in te zetten in kortere tijd kunnen er dan namelijk gemakkelijk verschillende positieve combinaties gemaakt worden.

De inzetten op de Relic Raiders gokkast lopen tussen de 1 cent en enkele tientjes. Deze gokkast is dan ook speciaal bedacht voor mensen met uiteenlopende budgetten. Het maakt uiteindelijk immers niet uit voor welke bedragen u speelt het spel blijft hetzelfde en dat is uiteindelijk waar het omgaat. De combinatie van het spel en de kans op het winnen van mooie prijzen maakt het namelijk interessant om de Relic Raiders gokkast te bespelen.

Wanneer u deze gokkast aanspreekt kunt ervan uitgaan dat deze eerst uitgetest kan worden. Hier hoeft geen geld voor te worden. Het uitproberen van dit spel kan namelijk in het bovenstaande voorbeeld en wel met oefengeld wel te verstaan. Wanneer u geoefend heeft met deze gokkast en u deze wel fijn vindt spelen kunt u uiteraard wel doorgaan en spelen voor echte euro’s.

Scroll naar boven