Secret Code

Secret Code is een geheel nieuwe gokkast binnen de Netent serie. Bij Secret Code raakt u verzeild in spannende mysteries en verborgen geheimen. Dit mysterieuze spel zorgt voor een nieuwsgierige speler. Het gevoel dat u bij het spelen van dit spel krijgt is moeilijk in woorden uit te drukken en moet u eigenlijk gewoon zelf eens ervaren. Alleen op deze manier kunt u achterhalen of deze gokkast iets voor u is.

Secret CodeSecret Code wordt gespeeld met 5 verschillende rollen. Daarnaast kunt u inzetten tot wel 20 winlijnen te gelijk. De kans dat u een winstgevende winlijn heeft is op deze manier vele malen groter dan wanneer u slechts voor een winlijn speelt. Naast dat deze gokkast mogelijk zeer winstgevend kan uitpakken is het bespelen van deze gokkast ook nog eens heel leuk. U zult zich tijdens het bespelen van deze gokkast echt amuseren. Bij het spelen van dit spel raakt u echt even in een andere wereld verzeild. Het speel kan er zomaar voor zorgen dat u zich heerlijk ontspant en de zorgen van alle dag even vergeet. De mooie animaties in combinatie met de leuke geluiden maken het spel nog eens extra amusant.

Om te ontdekken of dit spel iets voor u is kunt u er het best voor kiezen om dit spel direct even uit te testen. Door hier boven in het scherm op de verschillende knoppen te drukken kunt u er direct achterkomen hoe dit spel werkt en of het iets voor u is. Wanneer het iets voor u is kunt u dit spel voor echt geld gaan spelen.

Scroll naar boven