Secrets of Horus

De Secrets of Horus gokkast leidt u naar het oude Egypte. De god Horus speelde dan ook een belangrijke rol in het Egypte van toen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er van deze interessante gok een gokkast is bedacht.

Secrets of HorusMet de Secrets of Horus maakt u kans op verschillende prijzen. Het is met de gokkast mogelijk om op 20 verschillende winlijnen tegelijk in te zetten. Door op meerdere winlijnen tegelijk in te zetten maakt u een grotere kans op het winnen van prijzen. Deze prijzen worden automatisch opgeteld bij het verzamelde tegoed waardoor u gemakkelijk door kunt spelen en kunt switchen tussen verschillende gokkasten.

Door de vele symbolen die we uit het oude Egypte wel kennen was het niet moeilijk om iconen samen te stellen. We zien dan ook dat de vele symbolen gebruikt zijn in de iconen van de Secrets of Horus gokkast. Om een idee te krijgen van de werking van de Secrets of Horus gokkast kunt u het best even het bovenstaande voorbeeld uitproberen. Zo kunt u ervaren hoe deze gokkast er in de praktijk er ongeveer uitziet en wat u bij deze gokkast kunt verwachten. Merkt u na verloop van tijd dat deze kast iets voor u is? Dan kunt u gemakkelijk doorklikken en u aanmelden bij het casino waar deze gokkast met echt geld te bespelen is.

Scroll naar top