Super Eighties

Is de jaren zestig of zeventig niets voor u? Dan is er altijd nog de Super Eighties gokkast. Deze 80’s gokkast is volledig toegespeeld op de jaren tachtig. Door op deze kast te spelen gaat u eigenlijk direct weer even 30 jaar terug in de tijd en ervaart als snel hoe het toen ook alweer was. U kunt ervan uitgaan dat er naast het amuserende deel echte ook ruimte is om een fijne prijs te winnen.

Super EightiesU kunt bij de Super Eighties gokkast inzetten op maar liefst 40 verschillende winlijnen. Doordat wij ervoor gezorgd hebben dat er op zoveel winlijnen kan worden ingezet is deze kans een stuk groter dat u in korte tijd een leuk bedrag wint. Het is dan ook absoluut niet nodig om uren lang te gokken. Vaak wint u binnen enkele keer draaien al leuke en aantrekkelijke prijzen. De veertig winlijnen worden gespeeld op 5 rollen naast elkaar. Wanneer u het wat rustiger aan wilt doen kunt u er ook voor kiezen om op minder winlijnen te spelen.

Bij de Super Eighties gokkast mag uzelf besluiten hoeveel euro er spin wordt ingezet. De inzet kan variëren tussen de 1 cent en enkele tientallen euro’s. Deze gokkast is naast het amuserende gedeelte dan ook toegelegd op verschillende leeftijdgroepen, op deze manier is deze kast voor iedereen interessant.

Scroll naar boven