Super Lucky Frog

Super Lucky Frog is een gokkast die verbonden staat aan een progressieve jackpot. Deze progressieve jackpot, die steeds hoger en hoger wordt, wordt gedeeld met andere gokkasten. U kunt er vanuit gaan dat de prijzen die deze gokkast uitkeert vele malen hoger zijn dan u momenteel gewend bent. Door de progressieve jackpot kan de hoofdprijs namelijk oplopen tot enkele honderdduizenden euro’s. Het is nauwelijks voor te stellen dat er zo’n astronomisch bedrag kan worden gewonnen met een simpele gokkast. Toch is het zo. Door deze gokkast te bespelen kunt u grote bedragen winnen.

U kunt Super Lucky Frog spelen vanaf 1 cent. Dit spel is daardoor gericht op de grote budgetten en kleinere budgetten. Iedereen kan uit de voeten met dit spel. Deze gokkast is naast het hoge prijzen bedrag ook veel beter instaat om u als spel te entertainen. De figuurtjes die in deze gokkast te zien zijn fleuren het spel namelijk enorm op.

Het verzamelen van genoeg elfjes en andere bonusdieren zorgt er uiteindelijk voor dat u kans maakt op mooie bedragen. Net als bij andere gokkasten kunt u zelf vele winlijnen instellen en wordt deze gokkast gespeeld met 5 rollen naast elkaar. Door deze manier van spelen speelt u soms wel 10 lijnen tegelijk. U heeft op deze manier dan ook 10 keer zoveel kans op een prijs. Om dit spel uit te proberen kunt u op het bovenstaande spel klikken. Dit wordt gespeeld met oefengeld en geeft precies weer hoe u dit spel in het echt zou spelen.

Scroll naar boven