Viking’s Treasure

Vikings Treasure is een gokkast die volledig in het teken staat van de oeroude Vikingen. De Vikingen zijn bijna een mythisch volk dat zich met hun schepen uitgestrekt heeft over de hele wereld. De Vikingen hebben natuurlijk enkele kenmerken deze zijn duidelijk terug te zien in de gokkast Vikings Treasure.

Vikings TreasureVikings Treasure wordt gespeeld op 5 rollen die naast elkaar zijn opgesteld. De combinaties die deze rollen met elkaar maken zorgen er uiteindelijk voor of u wel of geen prijs wint. U kunt er vanuit gaan dat er meerdere winlijnen zijn in te stellen. Met deze winlijnen kunt u verschillende prijzen winnen. Het is afhankelijk van deze inzet welk bedrag u wint wanneer de juiste combinatie van iconen wordt gemaakt. Bij Vikings Treasure is het mogelijk om vanaf 1 cent per speelronde in te zetten. Deze lage inzet houdt het spel leuk. Bij vele andere casino’s moeten er namelijk al snel grote bedragen worden ingezet waardoor het spel al snel tegen kan vallen.

Wanneer u geïnteresseerd bent op het bespelen van deze gokkast kunt u deze het beste uitproberen in het bovenstaande voorbeeld. Door dit bovenstaande voorbeeld uit te proberen krijgt u namelijk op de meest snelle manier een goede indruk van wat deze gokkast precies inhoud. Maak direct kennis met Vikings Treasure door voor oefengeld te spelen. Bevalt dit? Dan kan er natuurlijk altijd voor worden gekozen om voor echt geld te spelen.

Scroll naar boven