NetEnt’s Cornelius slot toont een nieuw personage in de nieuwste versie

Het nieuwste videoslotspel van NetEnt is Cornelius™. In dit leuke spel worden spelers geteleporteerd naar de keuken van Cornelius™ waar ze geld en smakelijke traktaties kunnen winnen. Bovendien kunnen de rollen katten bevatten – de schattigste kat die ooit door NetEnt is uitgevonden.

De Cornelius™ Cash Drop-functie wordt geactiveerd wanneer er minimaal 3 Cash Drop Scatter-symbolen op de rollen verschijnen. In de Cash Drop-ronde worden spelers getrakteerd op drie respins; scattersymbolen kunnen op de rollen landen met waarden variërend van 0,25 tot 3 keer de inzet. Deze kunnen Cornelius’ kattenbak vullen met lekkernijen, en er kunnen extra Scatters landen terwijl de respins-teller actief is. Bovendien, elke keer dat er een nieuw Scatter-symbool op de rollen verschijnt, wordt de respins-teller teruggezet naar 3.

Op het Bonusronde-scherm kan de speler drie of meer Cash Drop Scatter-symbolen vinden. Extra symbolen zijn te vinden op dit scherm, waaronder Up, Golden Up, Adder, Multiplier en Cash Drop Scatter boost. Multiplier verhoogt de waarde van extra Cash Drop Scatters; adder verhoogt hun hoeveelheid; Golden Up verplaatst ze naar de bovenste rij; en Up voorkomt dat extra Cash Drops na elke draai een rij naar beneden gaan.

Cornelius’ ongeduld zorgt ervoor dat hij zijn kom tot over de rand vult wanneer hij probeert zijn pootjes op lekkernijen te krijgen. Dit zorgt ervoor dat de Koopfunctie spelers onmiddellijk naar een gratis spin-bonusronde stuurt zonder te hoeven wachten tot de scatter-symbolen op de rollen verschijnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven