Nieuw Jurassic park slot van Microgaming

Stormcraft studsion heeft Jurassic Pakr sterk vernieuwd in 2022. Spelers worden terug verwelkomd in het wereldberoemde dinosaurus themapark met het nieuwste deel in Microgaming’s iconische Jurassic Park slot serie, gemaakt door Stormcraft Studios.

Bezoekers kunnen het prehistorische avontuur herbeleven in Jurassic Park: Gold (22 februari), door muntjes en bonusfeatures te verzamelen, waaronder gratis spins en het meeslepende Link&Win mechanisme. Deze avontuurlijke 40-lijns speelautomaat is wereldschokkend spannend en zit vol met uitdagingen op het gebied van verzamelen, feature chases, vermenigvuldigers en jackpot prijzen.

Het amberkleurige scatter-symbool geeft toegang tot het feature-selectiescherm waar vier free spin-bestemmingen beschikbaar zijn om vrij te spelen, inclusief de bekende WildStorm-functie die tot vijf rollen wild maakt in één enkele spin.

Microgaming is ook van plan om een reeks toptitels van content partner Hacksaw Gaming naar de Spaanse en Nederlandse markten te brengen via haar platform in februari, met spellen zoals Wanted Dead or a Wild, Stack ‘Em en Chaos Crew.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven