Nieuwe Microgaming game in 2021 was Shamrock Holmes

De eerste nieuwe Microgaming game die live ging in 2021 was Shamrock Holmes Megaways op 5 januari. Deze slot is een zeer vluchtige zes-rollen slot met een grote maximale uitbetaling, met ’s werelds beroemdste leprechaun detective. Het is de eerste van twee Microgaming-exclusieve releases van All41 Studios deze maand.

In Shamrock Holmes Megaways™ wordt bij een specifieke combinatie van scatters en symbolen in de basisgame een Magic Forest Respin uitgereikt, met een gegarandeerd aantal Megaways™ op basis van de trigger. Wanneer drie scatters landen met zowel Shamrock Holmes als de pixie-symbolen die in de bovenste rij verschijnen, zal de Magic Forest Respin een minimale garantie van 117.639 manieren om te winnen ontketenen. Het spel is voorzien van Rolling Reels™, die duidelijk winnende symboolcombinaties uit de rollen halen als nieuwe symbolen in het speelveld rollen, waardoor er onverwachte en spannende nieuwe combinaties ontstaan. Rolling Reels™ zijn actief tijdens het basisspel, respins en free spins.

Het succesvol landen van vier scatters triggert 10 gratis spins waarbij de startvermenigvuldiger 2x is. Elke Rolling Reels™ winst verhoogt de vermenigvuldigingsfactor met 1x en de maximale win-vermenigvuldigingsfactor is onbeperkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven