Nieuwe piratenslot van Microgaming

Triple Edge Studios’ nieuwe slot met piratenthema, Adventures of Doubloon Island, omarmt ook het HyperHold mechanisme en komt deze maand zwaaiend en knikkend naar Microgaming. De jacht is op buit als een bende van piratical rondspoken op de rollen van de slot. Drie of meer scatters leveren winsten op van twee, 15 of 100 keer de totale inzet, terwijl ze ook de gratis spins-functie activeren. Vervolgens komt er dan een bonus ronde.

Microgaming blijft bij de schattenjacht met Incan Adventure van Gacha Games, een arcade-stijl casino game waar spelers door blokken boren op zoek naar verloren Inca goud en juwelen. Dan is er All41 Studios’ Ingots of Cai Shen, die 243-wegen actie belooft en een reeks jackpots van Mini, Minor, Major en Mega. En een carnavalssfeer daalt neer voor Carnaval Jackpot van Pulse 8 Studios, een prachtig eenvoudige slot met een focus op jackpot respins.

Zes of meer HyperHold™-symbolen op de rollen activeren de HyperHold™-feature, waarbij doodshoofdsymbolen een van de vier jackpots onthullen en spelers de kans krijgen om de legendarische schat van het eiland in handen te krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven