Book of Dead

Een ding dat je leuk zult vinden aan dit soort spellen, is dat het Ancient Egyptian-thema dat ze hebben, altijd een ongelooflijke inspiratie is gebleken voor alle ontwikkelaars van online slots. Het is ook bekend dat Book of Dead een personage volgt terwijl hij op jacht is naar een bepaalde schat in de oude wereld van het type Egypte. In eenvoudige bewoordingen nemen spelers de rol aan van een schatzoeker, of simpel gezegd, de rol van een avonturier die de geheimen van de oude graven probeert te vinden.

Het gokspel heeft maar één doel: de avonturier (in dit geval de speler) heeft één doel: het boek vinden waarin de echte geheimen van de doden zijn verborgen. Met een beetje geluk en een aanzienlijke hoeveelheid geld op zak om te wedden, is het mogelijk om aanzienlijke winsten in het spel te onthullen, prijzen die begraven liggen onder de gameplay van de slots.

Volgens ervaren spelers dankt het Book of Dead zijn populariteit aan de klassieke slots ontworpen door Novomatic, bekend als Book of Ra, de twee slots-spellen hebben veel gemeen, verhaallijn-gewijs, kenmerken en natuurlijk het thema. De Book of Dead gokkast is echter een veel verbeterde videoslot in vergelijking met Book of Ra. Tot zover goed, het Book of Dead is aantoonbaar superieur aan het Book of Ra vanwege de verbeterde muziek, game-interface en graphics.

Book of Dead

Afgezien van de RTP, Book of Dead, biedt deze specifieke gokkast, net als elke andere videoslots, kansen om geld te verdienen. De plaatsenspellen hebben unieke graphics, indrukwekkende thema’s en themalied. Op dit moment zeggen we niet dat Book of Dead niet past of uitblinkt in deze aspecten, maar er is nog iets dat de slots zo aantrekkelijk maakt, evenals het potentieel om geld te verdienen.

We hebben ook benadrukt dat het wild- en scattersymbool van de game spelers een behoorlijk bedrag kan opleveren. Interessant is dat de gratis spins in het spel ook een ideale bron van potentieel inkomen kunnen zijn voor iedereen die tijd en moeite wil investeren.

Scroll naar boven