Pragmatic Play werkt samen met Reel Kingdom

Pragmatic Play, een toonaangevende content provider voor de gaming industrie, heeft haar nieuwste meeslepende video slot, Cash Elevator, onthuld.

Als een Expanded Wild een hele rol bedekt, wordt de Free Spins modus geactiveerd, waarbij de liftdeuren worden gesloten en de passagiers naar de 13e verdieping worden gebracht. In de Dead Lovers Bonusronde hebben spelers een interactieve keuze die het toegekende aantal Free Spins onthult.

De hoge volatiliteit hit, in samenwerking met Reel Kingdom, ziet spelers de lift nemen om twee geliefden te herenigen in een griezelig hotel. In het basisspel kunnen fans door de verdiepingen gaan als een naar boven gerichte pijl op de middelste rol landt. Ze kunnen echter ook een niveau zakken op dezelfde manier. Als u op de 13e verdieping komt, wordt de Hold and Spin-functie geactiveerd, terwijl een afdaling naar niveau 0 de Basement-ronde start.

Wanneer de Hold and Spin respins-functie wordt geactiveerd, worden spelers naar een willekeurige verdieping in het hotel gebracht en krijgen ze vier respins om munten te vinden, die een geldwaarde of vermenigvuldiger kunnen hebben, of een Geldsymbool dat een vaste waarde heeft, afhankelijk van de verdieping van de speler.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven