Relax Gaming brengt de slot Snake Arena Dream Drop uit

Relax Gaming, de igaming aggregator en leverancier van unieke content, brengt opnieuw de legendarische Snake Arena tot leven, in een episch gevecht tussen ridders en een gigantische slang, dit keer in Snake Arena Dream Drop.

De slang en de ridders vertegenwoordigen wilds en activeren de Free Spins ronde als beide symbolen tegelijkertijd landen. Tijdens de ronde achtervolgt de slang de ridder en groeit in lengte bij elke vangst totdat hij tegen zijn eigen lichaam aanloopt, waardoor de Free Spins tot stilstand komen.

Gelukkige spelers die erin slagen de slang te verslaan, worden beloond met de maximale winst van een extra 1000x hun inzet.

Sinds de release in 2020 heeft Snake Arena bewezen een grote fanfavoriet te zijn, die van kracht naar kracht gaat bij spelers in elke markt. Bovendien krijgen fans nu de kans om vijf Dream Drop-symbolen te landen in de Jackpot Spin en mee te doen aan de Dream Drop Bonus.

Met Relax’s vernieuwde versie zal een gigantisch wiel met vijf verschillende jackpots op het scherm verschijnen, waardoor ze de kans krijgen om jackpot prijzen toe te voegen aan de amusementswaarde van het spel.

RTP Snake arena dream

Met een RTP van 94% zit Snake Arena Dream Drop vol met innovatieve mechanismen om de spanning op te voeren, waaronder de Wild Chase-functie, die willekeurig in het spel voorkomt en de strijdmodus activeert, waardoor de hele rol in een wild verandert.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven