Slot Jungle Mega Moolah eclusief te spelen bij Kindred groep

Microgaming en Kindred Group hebben hun krachten gebundeld om spelers Jungle Mega Moolah te brengen. Deze slot is exclusief te spelen bij de Kindred Group. Het is ontwikkeld door Aurum Signature Studios en is voorzien van de befaamde Mega Moolah progressieve jackpot, die de spelers extra geldprijzen kunnen bieden.

Mega Moolah is een van de meest bekende online casino spellen en maakt deel uit van Microgaming’s toonaangevende progressieve jackpot netwerk, dat tot nu toe meer dan €1,3 miljard* heeft uitbetaald.

Met behoud van het funky jungle thema, is Jungle Mega Moolah een vijf rollen, 25 payline slot game waar de wildernis heviger en wilder is dan ooit tevoren.

Spelverloop Mega Moolah

Chimpansees fungeren als verstrooiers, en drie of meer zullen 15 gratis spins triggeren bij een 3x vermenigvuldiger. De echte sterren van de show zijn natuurlijk de jackpots, die de spelers de kans geven om een van de vier progressieve jackpots te winnen via vier unieke, willekeurig getriggerde bonusrondes.

Mega Moolah’s bekendheid komt door de grootte en het bedrag van de uitbetalingen en het heeft momenteel het record voor de top drie van de grootste prijswinnaars.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven