Spin-To-Win nieuw bij Stakelogic

Spin-To-Win is een nieuw progressief jackpotsysteem dat bestaat uit 2 Mega Money wielen die worden gehost in onze Live Studio. De jackpotbijdrage is 1% van de oorspronkelijke inzet. Wanneer de jackpot wordt geactiveerd, schakelt de videostream automatisch over naar een Stakelogic Live Studio en krijgen spelers de kans om geldprijzen te winnen of zich op te werken naar het tweede wiel om grote jackpots te winnen.

Spin To Win heeft recent wereldwijd de nieuwe Spin To Win feature gelanceerd. Alle aangesloten gokkasten van het Nederlandse Stakelogic spelen zoals je dat gewend bent. De knoppen veranderen niet, de spellen ook niet.

Maar als je een jackpot hit, dan gaat het er plotseling heel anders aan toe. Waar je normaal gesproken simpelweg een grote tekst krijgt met dat je gewonnen hebt, daar wordt je nu verbonden met de Live Casino-studio in Malta van Stakelogic. Daar zit een host op je te wachten die je meteen zal feliciteren met het hitten van de Spin To Win jackpot. Maar nu begint de spanning pas: je bent sowieso een jackpot gegarandeerd, maar hoe hog die uitvalt is nog de vraag.

De host of hostess zal aan een rad draaien. Met lege handen ga je niet naar huis maar het kan nog mooier uitvallen. Als je bij het eerste Spin To Win-rad de hoogste trede draait, ga je door naar een tweede rad waar de grootste jackpot op staat. De host zal ook een slinger aan dit rad geven, en dan is het maar afwachten.

Welke spellen bevatten deze feature?
De Spin To Win functionaliteit is uniek voor Stakelogic en kan je gaan tegenkomen op verschillende online gokkasten van het bedrijf. De exacte lijst met spellen wordt nog vrijgegeven. Als je een jackpot hit en verbonden wordt met de Live Studio, dan ben jij de enige die dat kan zien. De host of hostess draait aan het rad alleen voor jou.

Deze plug & play jackpotfunctie zit in onze slotomgeving en vereist geen extra werk van de operator.

HOE HET WERKT

  1. De progressieve jackpot functie wordt om de paar minuten geactiveerd en kiest willekeurig een speler.
  2. Zodra de gekozen speler zijn gebruikersnaam invult, wordt hij in het spel verbonden met onze Spin to Win Live Studio.
  3. De spelpresentator zal het eerste wiel draaien en afhankelijk van waar het op terechtkomt, kunnen spelers geldprijzen winnen of doorgaan naar het jackpotwiel.
  4. Als het eerste wiel op de jackpot valt, krijgt de speler toegang tot het jackpotwiel waar men de mini-, grote of grote jackpot kan winnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven