Stakelogic lanceert explosief nieuw slot, Dynamite Strike

Stakelogic, de ontwikkelaar van klassieke en moderne videoslots, geeft spelers de kans om zich een weg naar een potentieel fortuin te knallen in het nieuwste spel dat de productielijn van het Greenlogic® Partner Program verlaat.

Zoals de naam al doet vermoeden, bevat elke kar een bonus. Dit kan een Multiplier zijn met x1 toegevoegd aan de volgende Respin of het kan een Munt zijn met de waarde van de munt toegevoegd aan de totale winst. Maar spelers kunnen een beetje pech hebben en een duff kar onthullen die geen bonus bevat. Studio’s nieuwste titel is ontwikkeld in samenwerking met Hurricane Games via haar Greenlogic

Als de speler alle blokken kan vernietigen, zal hij beloond worden met vijf Free Spins. De totale Multiplier van het basisspel wordt overgedragen naar de Free Spins, die worden gespeeld met 3.125 manieren om te winnen. De Multiplier verhoogt dan met x1 bij elke Free Spin.

Ontwikkeld in samenwerking met Hurricane Games, Dynamite Strike laat spelers staven Dynamite pakken en zich diep in de goudmijn wagen.

In het basisspel activeert elke winnende combinatie een Respin en met elke Respin worden twee stenen blokken verwijderd van de rollen en neemt het aantal manieren om te winnen toe. Bonus Cart symbolen worden onthuld achter elk blok voordat de Respin van start gaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven