Random runner Ultra

Bij de Random Runner Ultra worden er 2 verschillende spellen gecombineerd tot 1 spel. Bij deze gokkast begint u allereerst in het basisspel om vervolgens door te stoten naar een bonusspel dat grote winsten op kan leveren. Het is een hele spannende manier van spelen. U hebt namelijk ook met 2 verschillende banken te maken. Allereerst is er de basisbank en u hebt de bonusbank. U kunt niet altijd geld inzetten op de bonusbank. Hier moet u eerst de juiste combinatie voor gemaakt hebben in het basisspel. Wanneer het is gelukt om de juiste combinatie te maken in het basisspel is het tijd om kennis te maken met het bonusspel. Wanneer u credits verzameld heeft op de bonusbank kunt u deze uiteindelijk automatisch laten overschrijven naar de basisbank.

Op het eerste gezicht lijkt deze gokkast een heel gewone klassieke kast. Door deze kast echter iets langer te bespelen komt u er vanzelf achter dat niets minder waar is. U kunt met deze gokkast namelijk meer doen dan u gewend bent van de gewone gokkasten. Om direct kennis te maken met deze gokkast en zijn voordelen, is het verstandig om het bovenstaande voorbeeld aan te klikken.

Binnen de bovenstaande omgeving kunt u de Random Runner Ultra gokkast in een veilige en gratis omgeving uitproberen. Wanneer de gokkast u bevalt, kunt u ervoor kiezen deze kast voor echt geld te gaan bespelen.

De Random Runner Ultra voor echt geld spelen
U kunt deze gokkast spelen voor echt geld. U kunt dit ook doen door in het spel te klikken op de onderste ‘start’ knop en daar te kiezen voor ‘Speel echt’. U dient zich dan te registreren.

Scroll naar boven