Yggdrasil brengt nieuwe online slot titel Towering Pays Valhalla uit in samenwerking met ReelPlay

Yggdrasil Masters heeft een nieuwe slot uitgebracht. Het programma heeft weer een kwaliteit online slot titel zien binnenkomen in de gaming industrie. Deze keer heeft Yggdrasil samengewerkt met ReelPlay om Towering Pays Valhalla te lanceren, een uniek slot spel gebaseerd op het hiernamaals van de Vikingen.

Towering Pays Valhalla details

Laad de online slot game en ontdek dat de rollen boven je uittorenen, met symbolen van Valhalla op het grid. Reis naar de majestueuze hallen en draai aan de rollen van de multi-configuratie slot, waar je toegang hebt tot 14 tot 65 actieve winlijnen op basis van het Towering Pays mechanisme. Als u verschillende betaallijnen activeert, zal het raster krimpen en groeien om ze aan te passen. De Horns of Odin symbool is de wild in het spel, biedt symboolvervanging voor alle pictogrammen, behalve de torens.

Een kenmerk van dit spel dat je zult vinden als je speelt is de Mega Tower Magic. Torens zijn gegroepeerd op rollen 1, 2, en 3 in het basisspel en Valkyrie en Loki functies. De torens zijn gegroepeerd op dezelfde rollen plus de vierde in Thor en Odin features.

Een feature is voorzien wanneer ten minste één toren verschijnt op elk van de 1, 2, en 3 rollen op het 5×8 raster.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven